Coaching
 
 

Coaching :
Der findes efterhånden Coaches indenfor alle områder.  Generelt kan man sige at en coach er én der er dygtig til at stille spørgsmål. En Coach behøver ikke at have en viden om det område han coacher på, for svarerne finder klienten i sig selv.

Hvad er coaching?
Begrebet coaching er på ganske få år blevet meget udbredt i Danmark. Indenfor branchen er coaching ofte defineret som en professionel samtale, hvor coachen neutralt og ikke-rådgivende styrer processen i mål ved hjælp af åbne spørgsmål.

Fordi coaching ikke er rådgivning, vejledning eller terapi, men snarere et objektivt refleksionsværktøj, kan det anvendes meget bredt.

Hvem kan coache?
At være coach er ikke en beskyttet titel og derfor kan alle kalde sig coaches og udøve coaching.  Nogle uddannelser specialiserer kursisterne i f.eks. stress, business- eller lifecoaching. Jeg er Stress Coach og Business Coach, uddannet hhv. hos Bjarne Toftegaard og Sifia Manning.

Hvordan foregår coaching?
Coaching foregår typisk som et fysisk møde der varer mellem 45 min og tre timer.  Mange er også glade for telefon coaching eller coaching via elektroniske medier.

Coachen har ansvaret for at styre samtalen fremad, primært ved hjælp af spørgsmål. Coachen er ikke-dømmende og neutral og har ingen anden dagsorden end at være et professionelt redskab til at styrke processen fremad, uanset målet.

Du kan forvente at coachen indleder med at afklare forskellige praktiske forhold og rammer for forløbet, ligesom du vil have mulighed for at stille spørgsmål.

Hvem bliver coachet?
Professionel coaching anvendes af helt almindelige og overordnet velfungerende mennesker, der ønsker at udvikle sig på et eller flere arbejds- eller livs områder.

Coaching anvendes både af privatpersoner/par og i stadig højere grad i virksomheder, hvor medarbejdere / ledere eller teams coaches på konkrete problemstillinger eller opgaver. Det er coachens ansvar at vurdere om en person er egnet til et coaching forløb eller vil kunne få bedre støtte et andet sted.

Hvorfor blive coachet?
For private giver et coaching forløb ofte en højere energi og bedre resultater. Forudsætningen for et højt udbytte er især viljen til forandring, modet til at være ærlig og en god kemi med coachen. Nogle bruger coaching kontinuerligt og andre vælger at opsøge en coach når de har en konkret problemstilling, en dårlig vane de vil kvitte eller en vigtig beslutning de skal træffe.

Virksomheder anvender i stadig stigende grad coaches til en-til-til samtaler eller team coaching. Det er ofte ønsket om trivsel, medarbejder fastholdelse og bedre resultater der får virksomheder til at bruge coaching.

Hvad koster coaching?
Det koster 800 kr. / time. Når du som privatperson eller virksomhed har haft en indledende snak med en coach og klarlagt omfanget af et samarbejde, giver jeg et tilbud.

Det er også muligt at finde en rabatordning, klippekort osv,

Som privatperson er den oplyste pris inkl. moms.
 

 
 Hvem er jeg
 Hypnose
 TFT Terapi
 Reiki Healing
 Coaching
 NLP
 Kontakt
 Priser