Hvem er jeg
 
 

Jeg hedder Kenth Mogens H. Langwagen.

Jeg er 56 år, er oprindelig uddannet som Electronic Engineer, hos Jørgen Andersen Ingeniørfirma, JAI i Glostrup. Denne tekniske uddannelse har jeg suppleret med en kommerciel bl.a. opnået på Niels Brock Business College, hvor jeg studerede i 12 år.

Jeg er Merkonom i Organisation, Personale administration og Driftsledelse, og har udover disse afsluttede linier, studeret en del enkeltfag bl.a. markedsføring, IT, erhvervsret mv. Dette kvalificerer mig som Erhvervsøkonom. Jeg har endvidere deltaget på mange tekniske uddannelser / kurser rundt om i verden, og har bl.a. studeret hos Matshusita Business Academy, MBA i Osaka, Japan.

Jeg har igennem min karriere været leder på flere forskellige niveauer, og i forskellige job funktioner. Det er blevet til ansættelse i ledende stillinger i mere end 34 år, heraf 15 som direktør, og jeg arbejder i dag, som administrerende direktør i et firma i Brøndby.

Udover mit professionelle erhverv, hvor strategisk ledelse, management, salg, markedsføring og personale altid har haft mine store interesser, så har jeg også  interesseret mig for alternative ledelsesstile og behandlingsformer.

Det hele startede med en uddannelse som Reiki Healer, den er senere blevet til en Mester grad. Efterfølgende er jeg uddannet NLP Master Practitioner, Master Hypnoterapeut, NGH certificeret Hypnotisør og Hypnoterapeut, Coach, Business Coach og StressCoach, TFT & EFT terapeut( tanke-felt-terapi ).

Jeg tilbyder at hjælpe virksomheder, ledere og andre mennesker Business Coaching,  Stress Coaching, Hypnose, Hypnoterapi og NLP.

Jeg tilbyder og hjælp til privatesom måtte have problemer med fobier, angst, smerter mv.

Kenth M. H. Langwagen

 
 Hvem er jeg
 Hypnose
 TFT Terapi
 Reiki Healing
 Coaching
 NLP
 Kontakt
 Priser