Tankefelt Terapi
 
 

Generelt om TFT
Tankefeltterapi (TFT) er en revolutionerende metode som kan løse mange af de små og store psykiske problemer som mange døjer med. Metoden er smertefri, virker meget hurtigt og har en høj grad af succes.

TFT anvender kombinationer af viden og teknikker fra meridianlære, kinesiologi og kognitiv terapi, ved at man stimulerer punkter på kroppens energibaner med let fingerbankning, efter bestemte mønstre.

TFT Danmark tankefeltterapeuter
Der findes i dag TFT Danmark tankefeltterapeuter i det meste af landet. TFT Danmarks certifikat er den bedste garanti for en dygtig tankefeltterapeut, da vi har strenge krav til certificering.

Terapeuter under TFT Danmark forlanger typisk at klienter binder sig for fem sessioner, der betales i forbindelse med første session. Prisen for fem sessioner svinger mellem kr. 3500 og kr. 5000. Skulle klienten efter første session ikke ønske at fortsætte forløbet, giver de fleste behandlere penge tilbage for de resterende fire sessioner. Undervejs lærer man bruge teknikken på sig selv. På den måde kan du altid få hjælp på det perfekte tidspunkt – nemlig når du oplever ubehaget.

Historien om TFT
TFT blev opdaget og udviklet af Dr. Roger Callahan, en erfaren og anset klinisk psykolog fra USA. Efter at have benyttet traditionelle terapier igennem 30 år var Roger Callahan stadig ikke tilfreds med de resultater, han fik. Tingene begyndte først at ændre sig, da han ved et tilfælde blev interesseret i kinesiologi, som arbejder med kroppens energibaner.

I 1980 havde Roger Callahan en klient, Mary, som led af svær vandskræk. Efter atten måneders behandling med forskellige metoder, bl.a. hypnose og adfærdsterapi, var der ingen ændring i Marys angst for vand. Roger Callahan besluttede sig for at prøve noget helt andet. Han vidste, at Mary beskrev sin frygt som siddende i maven, og han vidste, at mavemeridianen sad lige under øjet. Mens Mary tænkte på sin frygt, bankede Roger Callahan under hendes øje, og efter få øjeblikke var hendes frygt helt borte. Det var i 1980, og Mary lever stadig et liv uden vandskræk.

Resultater af behandling af krigstraumer i Kosovo
I 2000 blev TFT introduceret som metode til at behandle krigstraumer i Kosovo. Selv om resultaterne af denne undersøgelse kritiseres for manglende videnskabelighed har vi valgt at fortælle om undersøgelsen. Resultaterne er præsenteret i det amerikanske magasin Journal of Clinical Psychology i oktober 2001, hvor kritikken af undersøgelsen også er fremført. Til trods for de vanskelige forhold med sprogbarrierer, skepsis og fortsatte voldshandlinger i landet fik teamet bestående af læger og psykologer usædvanligt gode resultater blandt den krigshærgede befolkning. Etniske albanere - 105 personer med til sammen 249 forskellige traumer, blev behandlet med tankefeltterapi i egne hjem, fordelt over flere perioder fra april 2000 og et år frem. Af disse blev 103 kureret for i alt 247 traumer. Ca. 100 af patienterne var henvist af egen læge. 81 personer blev fulgt i gennemsnitlig 5 måneder efter behandlingen, uden at tilbagefald kunne påvises. Alderen varierede blandt de behandlede fra 4 til 78 år med en lige fordeling af kvinder og mænd. I en anden gruppe på 50 personer, heriblandt mange soldater, der blev behandlet i sommeren 2001, blev der registeret 150 traumer. Alle blev fuldstændig raske.

Kilde : TFT Danmark.

 
 Hvem er jeg
 Hypnose
 TFT Terapi
 Reiki Healing
 Coaching
 NLP
 Kontakt
 Priser